Børneworkshop m. Annemarie Clement

Jeg er et dejligt varmt menneske med et fantastisk legebarn gemt indeni. Sammen med min mand og to døtre elsker jeg at lege fanger, hoppe i trampolin, danse og synge. Min arbejdstid bruger jeg som selvstændig terapeut for især børn og unge med egen klinik i København.

Kurset:
Sammen skal vi udforske indianernes univers, hvor fællesskab, åndelighed og kreativitet er i centrum. Vi skal lave bål, gå på skattejagt og danse og synge på indianer maner.

Start

Slut

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close