JOHN DE RUITER

Kathrine Kjærgaard
Jeg er keramiker og Lifelong Learner. Igennem årene har jeg bl. andet undervist i billedkunst, haft ’åbent værksted’ for børn, været spejderleder og arbejdet med meditation og naturfolks traditioner. Jeg elsker at synge, sidde ved bålet, være kreativ og at dele nærvær, skabertrang og livsglæde med andre mennesker.

Lisser Lundgaard Bak
Jeg hedder Lisser. Jeg er et nysgerrigt og kreativt menneske – med en pædagogisk grunduddannelse. Jeg har lært om indianerliv hos en shaman i New Mexico. Jeg synger, danser, mediterer og har i mange år udforsket den spirituelle verden. Glæder mig til vi ses. How!

Start

1 Jun 2017

End

4 Jun 2017

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close